Tjenester

Vi leverer purre- og inkassotjenester for alle typer bedrifter, fra enkeltpersonforetak til internasjonale konsern samt offentlige organisasjoner.
Vi purrer og følger opp utestående raskest mulig. Gjennom tett dialog med skyldner forsøker vi å løse saken før den går til rettslig avgjørelse.
inkasso

les mer

 

faktura Vi kan ta hånd om hele fakturaprosessen fra salg til kontoføring. Denne tjenesten kan frigjøre viktig tid og ressurser til deres daglige drift – vi sørger for oppgjøret.
Via vår kundeportal kan dere opprette og se status på fakturaer og kundereskontro.

les mer

 

Informasjon om kunder kan av og til avgjøre om forretningen blir god eller dårlig. Mye finnes tilgjengelig via offentlige kanaler og rennome i markedet kan også gi en indikasjon. Allikevel er det tilfeller der man ved tilgang til utfyllende informasjon kan unngå tilfeller av “hadde jeg bare visst…”
Kjennskap til markedet er viktig og via våre nasjonale og internasjonale aktører kan Aktiv Kontroll levere innformasjon om selskaper i hele verden. Vi kan også bistå i inndrivelsen av utestående.
kreditt

les mer

 

faktura Aktiv Kontroll leverer inkassotjenester i hele verden – ta kontakt hvis du har spørsmål om internasjonal inkasso

les mer

 

 

Regnskap og juridiske tjenester inkasso

les mer